Afirmacije za vožnjo!

Kako nam pozitivne afirmacije lahko pomagajo pri vožnji?

Dnevno se v našem umu preplete na tisoče misli, ki hote ali nehote vplivajo na naš dan. Te misli največkrat niso spodbudne, niti prijazne,  so polne dvomov in  po navadi slabih mnenj. Misli lahko vplivajo na vaše stanje in počutje. Če bomo dan začeli slabo, če bomo ‘vstali z levo nogo’, in če se bomo temu nato tudi prepustili, nas bo slaba volja lahko vodila preko celega dne. Zaradi slabe volje pa bomo sprožili niz dogodkov, ki bodo dan samo še poslabšali.

Nadzor svojih misli

Da se bo dan lepo začel in potem tako tudi nadaljeval, morate nadzorovati svoje misli, pri tem pa so vam lahko v pomoč tudi afirmacije. Izraz afirmacije so pravzaprav lepša beseda za misli ali trditve. Afirmacije niso tako preproste, kot se zdi. Afirmacije ne delujejo, če si jih v mislih samo ponavljate brez, da bi poznali globino misli. Afirmaciji morate dejansko verjeti. Z mislimi lahko privlačimo tudi dejansko stanje.

Afirmacije za vožnjo

Če izrekate afirmacije za vožnjo, ki jim ne verjamete, ne bodo delovale. Ne morete izrekati misli “Uživam v svoji vožnji”, če v resnici ne vozite avta, oziroma vozite avto popolnoma nesproščeni in polni strahu. V takem primeru bi bila navedena afirmacija zgolj laž in ne pozitivna afirmacija. Afirmacijo morate določiti tako, da bo le-ta resnična. Afirmacije ne smejo biti le na pamet naučene misli, afirmacije morate zares čutiti.

Afirmacije za vožnjo morajo biti torej pozitivne, v sedanjiku in resnične. Dokler ne izoblikujete prave, resnične in jasne afirmacije, razmišljajte v smeri, kaj z vožnjo pridobite. Katere rešitve vam ponuja.

Nekaj afirmacij

Za začetek si lahko pomagate z mojimi afirmacijami za vožnjo:

  • “Hvaležna sem, da imam vozniško dovoljenje!”
  • “Dobro se počutim, ker imam svoj avto!”
  • Vsak dan se učim novih prometnih situacij!”
  • “Na cesti imam dovolj prostora in časa!”
  • “V prometu srečujem potrpežljive ljudi!”
  • “V prometu pazim na druge in tudi drugi pazijo name!”
  • “Strah zamenjam z radovednostjo!”

Ko ustvarite tisto pravo afirmacijo za vas, si jo posnemite na telefon in predvajajte večkrat na dan.

In pozor! Zgodilo se  vam bo, da boste misli tudi privlačili!