Ponovna aktivacija v promet

Marija 57 let

Moja ponovna aktivacija v promet je nekoliko drugačna. Pred 2 leti mi je umrl moj dragi mož. Ostala sem sama s hčerko. Hči ima posebne potrebe in bo do konca življenja odvisna samo od mene. Imela sem vozniško dovoljenje in avto od pokojnega moža.

Tako nisem imela veliko možnosti in izbire. Poklicala sem in se prijavila. Program ponovna aktivacija v promet zares deluje. Najbolje je bilo t0, da sem se učila in vključila v promet na mojem lastnem vozilu.

Ponovna aktivacija v promet je bila strokovna, dosledna in zelo motivacijska. Učiteljica je imela ustrezne prijeme, spodbudne besede. Ponovna aktivacija v promet je sprva potekala na poligonu, na to na manj prometnih cestah, šele veliko kasneje sva se vozili po zelo prometnih in hitrih cestah.

Ko sem se prijavila v program ponovna aktivacija v promet, sva z učiteljico sprva osvajali bolj znane in še le kasneje manj znane poti.

Jaz sem presrečna, da sem se vključila v program ponovna aktivacija v promet. Prepričana sem,  da mi je program ponovna aktivacija v promet dvignil kvaliteto mojega in hčerinega življenja.