Avant2Go

Včeraj sva se dobila z bivšo stranko, ki mi je bila pripravljena razložiti vse o registraciji in uporabi avta preko aplikacije Avant2Go.

Začne se tako, da si naložite aplikacijo na telefon https://avant2go.si/#app. Na aplikaciji uredite vse potrebno za registracijo in plačilo. Zglasiti se morate v eni od Avant2Go poslovalnici za podpis pogodbe, lahko  jih kontaktirate po telefonu 0801223 in vam bodo pogodbo poslali po e-pošti.

Ko uredite formalnosti in plačilo, poiščete lokacijo, kjer bi prevzeli vozilo. Aplikacija vam pove, katero vozilo je na mestu, kakšno je stanje napolnjenosti baterij,… Preden vozilo odklenete, je potrebno okrog njega narediti obhod, da preverite, ali ima kakšno poškodbo. V primeru, da ste opazili poškodbo, je mesto poškodbe potrebno fotografirati in pred uporabo vozila poslati fotografijo na Avant2Go.

Vozilo odklenete s telefonom, oziroma z aplikacijo. Ključ od avta in čip se nahajata v predalu na sovoznikovi strani. Kabel za baterijsko polnjenje se nahaja v prtljažnem prostoru. Avtomobile Avant2Go lahko brezplačno polnite na njihovih postajah med tem, ko greste po opravkih.

Ko končate z uporabo, lahko vozilo pustite na katerem koli Avant2Go parkirišču. Ključ obvezno odložite v predal na sovoznikovi strani in vozilo zaklenete z aplikacijo na telefonu. Želim vam lepo potovanje in vse dobro na vaši poti.